PELBAGAI ANEKA KEREPEK

Kerepek telah menjadi makanan tradisi yang tidak asing lagi
kerepek di stor ain food

Kerepek telah menjadi makanan tradisi yang tidak asing lagi..

                 lagi – lagi bila tiba musim perayaan. Jika kita lihat setiap perayaan di malaysia tidak kira bangsa atau kaum kerepek adalah bukan makanan                       yang asing untuk disajikan sebagai salah satu juadah untuk di makan..

                                          Kerepek yang beraneka rasa dan perisa kerepek ada di sini.. Permintaan terkadang melebihi pengeluaran.. Namun kami                                                        gagahkan juga untuk memenuhi permintaan.

Kerepek telah menjadi makanan tradisi yang tidak asing lagi
aneka kerepek di ain food

Selalunya pada musim-musim perayaan kami akan buat promosi dengan harga yang lebih murah dari hari biasa..

Tertakluk pada stok yang kami ada.. kadangkala pelanggan datang melebihi dari yang kami jangka membuatkan stok tidak mencukupi.. Setiap tahun kamicuba sebaik mungkin untuk menyediakan stok sebnyak munglin agar pelanggan tidak pulang dengan tangan kosong..

ye la kadang-kadang datang dari jauh tapi barang dah habis..

Apepun kebiasaannya kami akan memaklumkan melalui page facebook kami iaitu https://www.facebook.com/ainfoodindustries/

tengok-tengok lah ye..Klik link http://Ainfood.wasap.my untuk pertanyaan dan tempahan

Jenis-jenis kerepek

kerepek pisang

Kerepek telah menjadi makanan tradisi yang tidak asing lagi. Antara kerepek yang menjadi rebutan adalah kerepek pisang. Tidak kira la pisang panjang atau pisang bulat pasti akan mendapat sambutan yang luar biasa..

Namun sejak beberapa tahun kebelakangan ini harga bahan mentah melambung tinggi menyebabkan harga kerepek pisang juga semakin tinggi. disebabkan keaslian rasa dan sudah menjadi kegemaran para penggemarnya walaupun mahal kerepek jenis ini tetap mendapat permintaan tinggi.

kerepek ubi

Selain itu kerepek ubi tidak kirala ubi masin ,pedas atau pedas basah juga ada peminat yang tersendiri. Yang penting hirisan yang nipis dan rangup membuatkan kita makan tidak berhenti. keaslian rasa untuk kerepek pedas dan pedas basah membuat ia jadi kegemaran ramai.

Pemilihan cili dan campuran resepi yang terbaik akan menghasilkan kerepek pedas yang enak..Tidak terlalu pedas di samping ada rasa manis dan masin.

pelbagai kerepek

Ada pelbagai jenis lagi contohnya kerepek bawang,sukun,keledek dan pelbagai lagi. Ia juga bergantung pada musim dan bekalan bahan mentah untuk menghasilkannya.. Bagi jenis kerepek yang diperbuat dari tepung seperti jejari bilis  kerepek bawang,jejari udang,  dan maruku boleh didapati dengan agak mudah kerana bahan mentah tepung agak mudah didapati.

 

Klik link http://Ainfood.wasap.my untuk pertanyaan

Untuk makluman lanjut sila layari page facebook ainfood industries AIN FOOD https://www.facebook.com/ainfoodindustries/

Untuk makluman lanjut sila layari website kami http://www.ainfood.com.my/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop